Lily Scarlett / Corazon / Johanna (lilyscarlett) wrote,
Lily Scarlett / Corazon / Johanna
lilyscarlett

  • Mood:

Ensimmäisiä.

Onpa spesiaalia kuunnella levyä ensi kertaa (ja vihdoinkin!), kun sen ilmestymisestä on kulunut tarkalleen 20 vuotta ja päivä. Olisin kuunnellut jo eilen, mutta päänsärky ilmoitti, että koko ajatus oli ihan naurettava, ja että se halkaisee pääni jos kuuntelen edes ekan biisin loppuun.

Joten kuuntelen sitä sitten vasta nyt. Ja on muuten hyvä levy*.

Katsoin The Dark Knightinkin tänään ensimmäistä kertaa. Onhan siinä hienoja näyttelijäsuorituksia, ja erinomainen äänisuunnittelu. Tullee katsottua joskus uudestaankin.

...Tällä yritän siis lähinnä sanoa "hei vaan ihmiset, olen edelleen hengissä, mutta hiukan hiljainen".

Ja joku voisi valita mulle Halloween-asun. Ei ole yhtään ideaa vieläkään. Että sellaista tällä kertaa.


*Enkä kerro mikä levy on kyseessä, buahhahhaa.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your IP address will be recorded 

  • 2 comments
Iivöliä! Odotin koko viestin ajan, että kerrot mikä levy oli kyseessä... :) Kiva kuulla sustakin täällä LJ:n puolella (muualla kun kommenteissa).

Ota Dark Knightista mallia ja ole Jokeri Halloweenissa! :D Mut jos siis pukukriisi iskee, niin ei täälläkään vielä olla täysin päätetty mitä ollaan. M. ei ilmeisesti tiedä yhtään, vaikka huomenna pitäis jo mennä Punanaamioon ostoksille ja oma asuni on ihan basic-vaatteet yhdistettynä maskeihin ja asusteisiin. Aika low-key -meininki tällä kertaa.

Just teen muuten "caramel cornia" ekaa kertaa. Yritän nyt harjotella, jotta sit ens viikonloppuna osaisin tehdä tarjottavaksi oikein onnistuneen batchin. Aika hyvää vaikuttais olevan.

Nyt meen rämbläämään lyhyesti tonne oman LJ:n puolelle. See ya next week! Missing u lots!
Joo, roolipelaaminen on kaapannut mun LJ-ajan aika pahasti, yritän kovasti parantaa tapojani tässä pikkuhiljaa. Kun kyllähän tätä omasta elämästä kirjoittamista on hiukan ikävä välillä, mutta ei vaan meinaa saada aikaiseksi.

Varmaan tässä viikonloppuna kehittelen jotain randomia pukuideaa. Paroni Samedi vähän kiehtoisi, mutta kun siihen tarvitsee silinterihattua ja kävelykeppiä ja flasheja vaatteita ja ja ja... Katsotaan nyt. Ehkä päädyn vaan räiskimään tekoverta päälleni. :D

Missing you massively!