?

Log in

No account? Create an account
Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

Oh Nine.

January 1st, 2009 (07:28 pm)
weird

Olotila: Surreal.
Kuuntelussa: Rufus Wainwright - Oh What A World

Uusivuosi meni Turussa kolmen naisen ja yhden marsun voimin. Kovasti kivaa oli, comasleepin keittiön ikkunasta näkyi aivan loistavasti ilotulituksia, ja uusi kaulaliina lämmitti mukavasti yökävelyllä. Pelattiin seurapelejä ja katsottiin puolet The Fast Show'n ekasta kaudesta. Mässäiltiin. Saatiin special guest star lähtemään varsin nopeasti pois. Puhuttiin sekavia, ja myöhään yöllä ehkä jotain melkein fiksujakin. Tai ainakin aika laajasta aihekirjosta. "Ihmiset on tyhmiä joskus." "Aina. Ihmiset on tyhmiä aina. Mä vihaan ihmisiä." Joo. Ihan onnistunut vuodenvaihde, vaikka itse sanonkin. Ja vuodesohvassakin nukutti ihan hyvin, hiukan aikaisemmin olisi ehkä voinut mennä kyllä nukkumaan. Mutta nuoret jaksaa vielä hiukan vähemmälläkin unella. Kai.

Huomenna valvomaan hiukan lisää, eli Helsinkiin pleikkariorgioihin viikonlopuksi. Tämä on hyvä tapa aloittaa vuosi, josta toivottavasti tulee parempi kuin edellisestä, vaikkei edellisessäkään mitään perustavanlaatuista vikaa ollut.

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

"¿Por qué llorar? La vida es un carnaval."

December 31st, 2008 (01:44 pm)
optimistic
Tags:

Olotila: Optimistic!
Kuuntelussa: Nada.

Osallistun mission101_2009n heittämään haasteeseen. Listasta tosin puuttuu vielä 9 kohtaa.

Aloitus: 1.1. 2009
Lopetus: 29.9. 2011

101 things in 1001 days.Collapse )

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

A very merry Christmas.

December 21st, 2008 (01:59 pm)
tired

Olinpaikka: Kotona vielä 30 minuuttia.
Olotila: Tired.
Kuuntelussa: Ei yhtikäs mitään.

Hyvät joulut sitten kaikille vaan, lähden puolen tunnin päästä kohti Vantaata. On hiukan väsy olo, olin yötä Karolla ja tuli hiukan pelattua LotR: The Third Agea. ("Hiukan" tarkoittaa tässä yhteydessä puoli kuuteen aamulla.) No, junassa voi nuokkua.

Toivottavasti joulunne on mukava ja saatte kivoja lahjoja eivätkä riidat äidy turhan pahoiksi.

Adios, y feliz navidad.

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

"Unfortunately I didn't check my email in time..."

December 15th, 2008 (11:07 pm)
nervous

Olotila: Hermona.
Kuuntelussa: Töllö.

Sähköpostin lähettäminen opettajille on ihan liian jännittävää puuhaa. Varsinkin kun on missannut tapaamisen opettajan kanssa, koska ei tajunnut tarkistaa sähköpostiaan ennen kuin lähti kotoa. Onneksi Lydia on mukava. Harmi vain, että nyt se sitten onkin ilmeisesti pois valtaosan loppuviikosta, jollei koko viikkoa. Ja kun mun olisi tarvinnut käydä keskustelemassa sen kanssa mun esseestä ennen joululomaa...

(Itse asiassa olen siis jo lomalla, mutta ramppaan yliopistolla istumassa kirjastoissa tekemässä taustatyötä esseitä varten.)

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

Right.

November 22nd, 2008 (09:26 pm)
uncomfortable
Tags:

Olotila: Less than comfortable.

Ei ole oikein saanut tännekään kirjoiteltua.

Enkä saa kyllä nytkään.

Joskus myöhemmin tulen kertomaan kaikesta mitä olen säätänyt viime ajat (älkää pelätkö, mitään mielenkiintoista en ole tehnyt) ja jotain Halloween-kuvasähellystäkin on ollut tarkoitus tehdä, mutta se ei tapahdu nyt. Sen sijaan taidan mennä kuuntelemaan hiukan Incubusta tai Cribsiä tai Jane'sia tai jotain, ja ehkä jopa maalaamaan jotain. Maailma on epävarma paikka.

Over and out.

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

"...the triple pillar of the world transform'd into a strumpet's fool."

October 26th, 2008 (06:27 pm)
productive

Olotila: productive.
Kuuntelussa: Luke - Il y a Longtemps

Viimeöinen myrsky kuulosti siltä kuin olisi yrittänyt paiskata huoneeni ikkunan sisään. Onneksi on paksu pimennysverho, eipä olisi sirut päässeet kovin pitkälle. Ja yksi korvarenkaistani päätti sitten vihdoin murtua lopullisesti. Sievästi meni kahteen osaan. Kaivoin aamulla peilipöydän laatikosta tilalle kultaisen renkaan, jota olen käyttänyt viimeksi varmaan joskus ala-asteen viidennellä tai neljännellä. Pitää käydä ostamassa uudet hopearenkaat.

Voi ihmisellä olla randomeja mielitekoja. Tänään minut valtasi hillitön halu lukea Shakespearea, eikä ihan mitä tahansa Shakespearea, vaan roomalaistragediaa (I'm looking at you, Antony and Cleopatra). Onneksi on Project Gutenberg, joka auttaa siihen asti, että pääsee hakemaan kirjastosta kätösiinsä ihan fyysisen version.

Suurin osa viikosta meni mummolassa. En ylensyönyt ja tein ihan hyödyllisiäkin asioita – ripustin uudet verhot ja kannoin lehtiä metikköön, etteivät enää leviä pitkin pihaa. Ja luin The God of Small Thingsin, jota lämpimästi suosittelen.

Lähetin maanantaina Åbo Akademin englanninlaitoksen sihteerille sähköpostia koskien ensi perjantaina alkavaa kurssia, jota varten tuon The God of Small Thingsinkin luin. Sieltä ei ole kuulunut mitään. En jaksa olla yllättynyt, niiltä tuntuu saavan kaivaa kaiken informaation väkisin. Nyt en sitten tiedä esimerkiksi että pitäisikö mun ilmoittautua kurssille vielä etukäteen jossain, vai saako sinne ensimmäiselle luennolle vain lampsia ilmoittamatta. Huolestuttaa, mutta kai tässä asiat vielä seuraavan viikon sisällä selkenevät. Parempi olisi.

Ensi viikonloppuna Halloween-miitti margozin luona. Pitäisi vissiin mennä vähän suunnittelemaan meikkiä ja kostyymia.

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

Oh, no, Mitchell!

October 12th, 2008 (08:00 pm)
sad

Olotila: ---

...Guy Flanagan ei esitä Mitchelliä Being Humanin sarjaversiossa. There is no justice in the world.

(Mun yleisen stressitasoni voi päätellä siitä, että tämä melkein itketti.)

(Joo, ja eihän tämä juuri ketään muuta kiinnosta, mutta kun yhyy.)

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

"I asked him to bring you."

October 10th, 2008 (10:49 am)
annoyed

Olinpaikka: Vielä kotona jonkin aikaa.
Olotila: Annoyed.
Kuuntelussa: Ed Harcourt - Black Dress (live)

Nyt-liitteen uusi ulkoasu on ruma ja sekavan oloinen.

Lisäksi, kun heräsin tänään, kuvittelin hetken että on vapaapäivä. Mutta ehei, 12.15 alkaa ranskan täydennyskurssin tunti. Onneksi on vaan tuo yksi ainokainen, jotenkin on sellainen olo ettei juuri tänään jaksaisi enempää.

Ja se uni josta heräsin oli kiva, enkä olisi halunnut herätä siitä ihan vielä.

...Kai tämäkin päivä tästä paremmaksi vielä muuttuu. Jotenkin.

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

"That's not cool!"

October 8th, 2008 (06:40 pm)
lazy
Tags: ,

Olotila: Laisk.
Kuuntelussa: Youtube.

Share one (or more) awful&/awesome YouTube videos with the rest of your LJ, no matter what as long as they're hilarious.

On pitänyt postata tämä, joten Even challengen myötä vihdoinkin lykkään sen tänne. En tiedä viihdyttääkö se yhtä paljon ihmisiä jotka eivät ennestään tunne tyyppejä, mutta minua kyllä suunnattomasti....Ja jos nyt sitten tämänkin vielä bonuksena, kun olen niin ihastunut näihin WWEn mainoksiin:

Lily Scarlett / Corazon / Johanna [userpic]

Ellroy! Palahniuk! Bukowski!

October 5th, 2008 (09:25 pm)
sore

Olotila: Vatsakipu.
Kuuntelussa: Big Brother.

Eilen oltiin Karon kanssa kirjamessuilla. Kivaa oli, nyt tosin riipii etten ostanut tarjouksessa olleita Hyperionin kahta vikaa osaa, kun ne on niin kauhean kalliita normaalihintaisina. Mahtaisikohan niitä olla taas ensi vuonna tarjouksessa? Kuitenkaan en saa ennen sitä aikaiseksi aloittaa edes ykkösosaa...

Katsoin Hostagen vihdoin uudestaan. Mitäpä muuta siitä raportoimaan, kuin että mainio leffa. Aika suurilta osin Ben Fosterin takia, koska se on hyytävä. Oikeasti minulla oli leffasta paljonkin sanottavaa, mutta sen katsomisen jälkeen ehdin jo sählätä muutaman tunnin jälleen yhden käännöksen kanssa, ja se vei aivoista kaikki muut ajatukset varsin tehokkaasti. Ja nyt pystyn sanomaan vaan sen, että Ben Foster = some sort of a demi-god.

Lisäksi koen randomia ja akuuttia ihastusta Mark Ronsoniin.